Leiderschap

 

”De ontmoeting met het paard – van mijzelf en geobserveerd bij anderen – was spannend omdat meteen heel wezenlijke thema’s bovenkomen. In een training waarin je echt bereid bent naar jezelf te kijken, is het werken met paarden daarom een prachtig middel.”–    Reactie deelnemer uit training Baak Leiderschaps Programma.

Leiderschap is inmiddels veel besproken, benoemd en gebruikt als het middel om iemand tot betere leidinggevende te maken. De invalshoeken zijn divers en de manieren om je er in te bekwamen zijn er in overvloed.

Bij Essenzie ontdek je zelf waar leiderschap voor jou om draait. Het begint met je vraag of je ontwikkelbehoefte.  Of dat nou gaat over krachtiger, bewuster leren handelen, of meer inzicht krijgen in je eigen impact op anderen, jij bent voor Essenzie het uitgangspunt.

We bieden zowel voor het individu als voor (management-)teams programma’s op maat die draaien om leiderschap. Veel individuen en bedrijven zijn je reeds voorgegaan. Voor meer informatie over mogelijkheden, kosten of een korte inkijk in hoe er gewerkt wordt, kun je contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak.

Mail of bel met Sanny van Essen, telefoonnummer 06 11344487 of neem contact op via dit formulier