Over Ikev Oost

Ikev Oost is een regionale vestiging van IKEV Centraal en wordt geleid door Sanny van Essen. IKEV Oost is niet hetzelfde als wat er bij Essenzie gebeurt, maar tegelijk vloeien de werkzaamheden ook over in elkaar. Ruwweg gaat IKEV Oost over alle opleiding en kennis over de CREF-methode, hechting en trauma, PTSS en EMDR.  Essenzie gaat over alle uitvoering van therapie, (team-)coaching, training en leiderschap.

IKEV Centraal;  ofwel het Instituut voor Kennis en Vaardigheden Centraal is een opleidingsinstituut voor geïnteresseerden en professionals. Het IKEV is ontstaan vanuit een merkbare behoeften in de samenleving.

Specialisme van het instituut is het opleiden van (toekomstige) hulpverleners. Daarbij vormt het aanleren van de CREF-Methode een specialistisch en specifiek onderwerp.

Bij het IKEV leert men deze methode in te zetten voor allerlei soorten problematiek. De CREF-Methode is namelijk een nieuwe innovatieve methode. Deze is gebaseerd op de vernieuwde piramide van Maslow namelijk het CREF-Model. Dit model is ontworpen door de oprichter van IKEV. De CREF-Methode zelf omvat diverse wetenschappelijke en succesvolle interventies. Meer weten? www.ikev.nl